Zoppovortos Kypreos

Paralaba kratos kai paradosa koivotnta...

Monday, July 23, 2007

Ζοππόβορτοι ξυπνάτε, περιπαίζουν μας πάλαι - μέρος 256,071

Ζοππόβορτοι ξυπνάτε, περιπαίζουν μας πάλαι.

Έσιει τωρά τρία χρόνια που εβαλτήκαν να μας πελλάνουν για «ξένους κύκλους» τζιαι «συνεργάτες τους» που μάχουνται να επαναφέρουν ιμίσιη μου το σχέδιο Αννάν «ως έχει». Τζιαι τωρά που έβαλε υποψηφιότητα ο Χριστόφιας, αθθυμηθήκαν το ίδιο τροπάριο.

Ε λοιπόν σχέδιο Αννάν «ως έχει» εν έσιει σε καμμιά περίπτωση γιατί πρώτοι οι Τούτρζοι εν δέχουνται.

Το σχέδιο Αννάν επρόβλεπε ότι για τον υπολογισμό της οποιασδήποτε προσθήκης ή επέκτασης σε περιουσία που επηρεάστηκε από τα γεγονότα του 1974, εμετρούσε μόνο ότι εχτίστηκε πριν τον Νιόβρη του 2002. Αν υπήρχε προσθήκη ή επέκταση, ελλιοστεύκαν οι πιθανότητες να επιστραφεί η περιουσία.

Δηλαδή, ούτε λλίο ούτε πολλά, λαλούν μας ότι οι εχθροί μας τζιαι οι «κύκλοι που συνεργάζουνται μαζί τους» μάχουνται για να δεχτούμε εμείς το Σχέδιο Αννάν «ως έχει», τζιαι οι Τούρτζοι νάρτουν να δεχτούν για ότι εχτίστηκε που τον Νιόβρη του 2002 τζιαι μετά στες περιουσίες μας στα κατεχόμενα να πουν, «εντάξει σιόρ, εν μετρά, χαλάλι σας πιάστε τα πίσω χτισμένα μούχτι».

Τωρά πέτε μου ρε ζοππόβορτοι τι εν πιο πιθανόν να συμβαίνει, το ότι οι εχθροί μας μάχουνται για να ακυρώσουν τον σφετερισμό των περιουσιών μας τα τελευταία πέντε χρόνια στα κατεχόμενα, ή το ότι απλά περιπαίζουν μας πάλαι οι ίδιοι ξερόμαγκες που μας περιπαίζουν τωρά περίτου που μισό αιώνα;

Αλλά έτσι ζοππόβορτοι που είμαστε εν τζιαι λλία που μας κάμνουν.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home